Clubs

FC Kanaalstreek biedt clubs de mogelijkheid om zichzelf te presenteren, onder andere door het melden van clubnieuws en andere voetbalgerelateerde berichten. Een aantal clubs die door de redactie gevolgd worden zijn dankbaar voor de aandacht die gegenereerd wordt via nieuwsberichten, wedstrijdverslagen en interviews op onze website. Deze clubs ondersteunen FC Kanaalstreek, zodat de redactie in 2017 kan investeren in de (door)ontwikkeling van de website. 

Onderstaand de clubs die FC Kanaalstreek actief ondersteunen (klik op het logo om naar de website van de club te gaan)

GieterveenGieterveen
Gieterveen is opgericht op 6 juni 1962 en speelt momenteel in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groenhemden gespeeld op sportpark ‘De Hoogkaamp’ aan de Boerendijk in Gieterveen.

GKC
GKC is opgericht op 7 juli 1959 en speelt momenteel in de vijfde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op sportpark ‘Hoogte der Heide’ aan Hoogte der Heide in Gasselte.

JVV-GNVJVV
JVV is opgericht op 31 oktober 1946 en speelt momenteel in de vijfde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de zwart-witten gespeeld op sportpark ‘Jipsingboertange’ aan de G. Buwaldaweg in Jipsingboertange.

Musselkanaal
Musselkanaal is opgericht op 14 maart 1931 en speelt momenteel in de derde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groenhemden gespeeld op sportpark ‘Musselkanaal’ aan de Parklaan in Musselkanaal.

Nieuw BuinenNieuw Buinen
Nieuw Buinen is opgericht op 15 juli 1918 en speelt momenteel in de eerste klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de oranjehemden gespeeld op sportpark ‘Buunerdrome’ aan het Zuiderdiep in Nieuw Buinen.

Onstwedder Boys
Onstwedder Boys is opgericht op 25 oktober 1963 en speelt momenteel in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de oranjehemden gespeeld op sportpark ‘De Boskamp’ aan de Lijnackerslaan in Onstwedder.

SJS
SJS is opgericht op 7 januari 1954 en speelt momenteel in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauwhemden gespeeld op sportpark ‘Julianastraat’ aan de Julianastraat in Stadskanaal.

SPWSPW
SPW is op gericht op 21 april 1946 en speelt momenteel in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauwhemden gespeeld op sportpark ‘Noord’ aan de Berkenstraat in Stadskanaal.

stadskanaal_JPGSC Stadskanaal
SC Stadskanaal is opgericht op 5 juni 1920 en speelt momenteel in de tweede klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauwhemden gespeeld op sportpark ‘Het Pagedal’ aan de Sportparklaan in Stadskanaal.

Titan
Titan is opgericht op 1 juli 1933 en speelt momenteel in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de rood-witten gespeeld op sportpark ‘Titan’ aan de Raiffeisenstraat in Nieuw Weerdinge.

logo_valthermondValthermond
Valthermond is op gericht op 1 augustus 1930 en speelt momenteel in de tweede klasse van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op sportpark ‘De Meent’ aan het Noorderdiep in Valthermond.